fbpx

Herstart na tweede lockdown

Vorige week is duidelijk geworden dat rijlessen weer plaats kunnen vinden vanaf 3 maart. Vanaf 3 maart kun je, als je geen klachten hebt, weer inplannen via PlanGo. Kijk even op https://derijmeester.nl/corona om na te lezen wanneer jouw rijles door kan gaan.

Ook praktijkexamens, toetsen en rijtesten bij het CBR gaan weer door, maar theorie-examens NIET! Om te compenseren zijn theoriecertificaten langer geldig, lees alles op https://www.cbr.nl/nl/over-het-cbr/over/laatste-nieuws/nieuws/voorlopig-nog-geen-theorie-examens-en-cursussen.htm

De komende tijd wordt gereserveerd door het CBR voor de kandidaten die al een examen gepland hebben staan. Dus als jij een examen gepland hebt staan, dan kan je rijopleiding gewoon doorgaan en examen doen op de datum die nu gereserveerd is. 

Nieuwe examens voor leerlingen die nog geen examendatum hebben gereserveerd, kunnen pas ingepland worden vanaf half juni.

Ben je pas gestart met je rijopleiding, dan kun je gewoon rijlessen blijven plannen. Als je ongeveer halverwege bent, dan is het slimmer om eerst even af te wachten. Twijfel je wat jij moet doen, neem dan even contact met me op.

De leerlingen die een examen gepland hebben staan, krijgen bij het CBR voorrang. Dat geldt dus ook even bij rijlessen. Mocht het zo zijn dat een leerling nog moet rijlessen omdat hij of zij examen moet doen, kan het zijn dat er in het uiterste geval misschien een afspraak moet worden verzet. Natuurlijk zal ik dat alleen doen als het echt niet anders kan.

Wel een start met allerlei moeilijkheden, maar gelukkig kunnen de eerste rijlessen weer doorgaan.

Mochten er nog vragen zijn, dan kun je natuurlijk altijd even contact opnemen.

1
Hulp nodig?
Vragen?