fbpx

Rijschool Meppel

Rijschool Meppel

Een rijbewijs is een van de belangrijkste mijlpalen in je leven. Als je je rijbewijs eenmaal behaald hebt, staat niets je meer in de weg. Je kunt overal gemakkelijk heen rijden en dat is natuurlijk wel zo fijn. Voordat dit kan, zal je je rijbewijs nog wel moeten behalen. Wil je je rijbewijs behalen in de regio Meppel? Dan kun je terecht bij de beste rijschool in het zuiden van Drenthe: De Rijmeester Rijschool Meppel. Ik bied hoge kwaliteit rijlessen én het slagingspercentage is erg hoog. Ik verwelkom je graag.

Waarom kiezen voor De Rijmeester Rijschool Meppel?

Talloze leerlingen gingen jou al voor. De meeste daarvan hebben hun rijbewijs zelfs in een keer gehaald. Alle leerlingen worden altijd begeleid door dezelfde rijmeester: Martijn Horsman. Als voormalig leerkracht en gecertificeerd rijcoach geef ik rijlessen van hoge kwaliteit.

Rijden wanneer het jou uitkomt

Je kunt wekelijks met mij overleggen wanneer je je volgende rijles wilt inplannen. Geef simpelweg aan wanneer het jou goed uitkomt. Als het past in de agenda, plan ik dat voor je in.

Achterkant lesauto

Kenmerken van iedere rijles

De rijlessen zijn goed gestructureerd en hebben een gepersonaliseerde opbouw. Je kunt uitgaan van de volgende kenmerken:

 • Goede structuur volgens een vaste én gepersonaliseerde opbouw;
 • Adaptief én aangepast op de manier hoe jij het prettig vindt;
 • Transparant, waarbij je zowel voor, tijdens en na de les precies weet wat jij geleerd hebt;
 • Goede leergang, waarbij iedere les weer aansluit op je vorige rijles. Dat vormt weer een goede basis voor de volgende les;
 • Duidelijke uitleg, dat altijd een goede basis geeft voor de juiste kapstokken voor ieder doel;
 • Efficiënt, zodat je geen tijd kwijt bent aan het wegbrengen of ophalen van andere studenten.

Rijschool Meppel – rijden in dezelfde omgeving

Bij De Rijmeester Rijschool Meppel rijd je altijd in je eigen vertrouwde omgeving: in Meppel. Natuurlijk is het belangrijk dat wij soms ook buiten deze regio rijden. Zo zijn er ook een aantal omliggende plaatsen die belangrijk zijn voor het leerproces. Je kunt dan rijden in verschillende gebieden, maar de basis ligt in Meppel.

Voorkant lesauto

Je eigen leertempo is leidend

Als je kiest voor De Rijmeester Rijschool Meppel, rij je altijd op je eigen tempo. Wil je minimaal eenmaal per week een rijles inplannen? Dan kan dat natuurlijk. Wil je juist liever tweemaal per week rijden? Dan is dat ook geen probleem. Je kunt zelfs meer dan drie keer per week (of meer) rijden. Zo kun je volledig leren op je eigen tempo dat precies bij jou past. Ik vind het belangrijk dat jij je rijbewijs behaald op je eigen tempo.

Individuele leerbegeleiding

Bij De Rijmeester Rijschool Meppel heb je altijd dezelfde rijmeester. Je raakt dan niet alleen gewend aan de auto, maar ook raak je gewend aan je rijinstructeur. Ik kan je voortgang goed bijhouden en we kunnen samen oefenen op punten waar je nog moeite mee hebt.

Een vrijblijvende proefles bij De Rijmeester Rijschool Meppel

Ik ben overtuigd van mijn eigen diensten! Daarom bied ik leerlingen een vrijblijvende dubbele proefles aan. Je kunt je gemakkelijk aanmelden via het aanmeldformulier. Ook kun je contact opnemen via mijn WhatsApp-nummer 06-14181561. Bellen mag natuurlijk ook! Ik haal je bij je huis op én breng je ook graag weer thuis. Samen bespreken we je wensen én verwachtingen. Zoals het hoort bij De Rijmeester Rijschool Meppel. Je kunt uitgaan van de volgende voordelen:

 • Ik haal je thuis op én zet je weer thuis af;
 • Je hebt altijd dezelfde rijinstructeur;
 • De dubbele proefles is geheel vrijblijvend*;
 • Je weet precies waar je aan toe bent;
 • Duidelijke voorwaarden;
 • Geen verrassingen achteraf!

* Besluit je nadien om toch geen rijlessen af te nemen? Dan zitten er wel kosten verbonden aan de rijles.

Zijkant lesauto

Kies je pakket

Bij De Rijmeester Rijschool Meppel heb je keuze uit verschillende pakketten. Wil je gelijk starten én weten waar je aan toe bent? Kies dan voor het Pakket-op-Maat. De kosten daarvan bedragen 42 euro per les. Van tevoren weet je precies wat je rijbewijs gaat kosten. Ook weet je hoe lang je met je rijlessen bezig bent. Bij dit pakket kun je bovendien profiteren van slagingsgarantie*! Je kunt ook kiezen voor het voordeelpakket. Dat is nóg voordeliger: 41 euro per rijles. Je geniet van een voordelig tarief, met tien tot vijftien rijlessen.

Kies je toch liever voor losse rijlessen? Dan kun je daar uiteraard ook voor kiezen. Je betaalt simpelweg per les én bovendien is dit pakket ook gemakkelijk te combineren met andere lessen. Heb je bijvoorbeeld net niet genoeg aan het voordeelpakket? Dan kun je gewoonweg een aantal losse rijlessen bijboeken. We kunnen samen afspraken maken over de betaalwijze. Daar komen wij ongetwijfeld samen uit.

* Als je niet slaagt voor je rijexamen, bij het Pakket-op-Maat, krijg je van De Rijmeester Rijschool Meppel een herexamen gratis.

Contact opnemen met De Rijmeester Rijschool Meppel

Wil je graag contact opnemen met De Rijmeester Rijschool Meppel? Dan kan je mij op meerdere manieren bereiken. Overdag kun je mij altijd bellen op het nummer 06-14181561. Uiteraard kun je ook op ieder moment van de dag een berichtje sturen via WhatsApp. Voeg mijn nummer toe aan je contactenlijst en je kunt mij direct een berichtje sturen. Stuur je mij liever een berichtje via social media? Dan vind ik dat ook prima. Tot slot kun je ook nog een berichtje sturen via het contactformulier op de website. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedrijfsgegevens:

De Rijmeester

De Boompjes 11

7941 CC Meppel

KvK-nummer: 69290997

Btw-nummer: NL 104555750 B01

Rijinstructeur: Martijn Horsman, voormalig leerkracht en RIS-gecertificeerd rijinstructeur. Deze twee eigenschappen staan garant voor rijlessen van hoge kwaliteit.

Hulp nodig?