Martijn kan zich met recht rijmeester noemen. Uitstekende didactische kwaliteit en nauwkeurige analyse! Complimenten!

Kristien Zuidland

Ik ben in 1x geslaagd dankzij De Rijmeester! Ik heb hiervoor bij een andere rijschool gereden en ging met tegenzin de auto in… ook was ik daar naar 3/4 jaar nog niet geslaagd. Heb toen besloten om bij De Rijmeester een proef les te doen. En wooooh wat was ik verkocht. Er werd in de auto een grapje gemaakt en ik kreeg complimenten. Zo wat was ik blij. Na die proefles had ik besloten om een pakket op maat te laten maken. En ben toen in 12 lessen geslaagd. Ga de rijles echt missen, want keek er elke keer weer na uit !!!! Meneer De Rijmeester bedankt!!

Merlijn Neijenhuis

De rijopleiding is goed bevallen Martijn is prettig in omgang en neemt de tijd om alles rustig uit te leggen. Hij is niet bang om tegen mijn bijdehante en eigenwijze houding in te gaan.

Melvin van der Meulen

Ik vond het een hele fijne rijopleiding, omdat alles stapje voor stapje werd uitgelegd en ik daardoor alles snel onder de knie kreeg.

Maureen Visser

Een hele fijne rijschool! Je weet altijd van te voren wat je in de les gaat doen en daarnaast krijg je een goede en duidelijke uitleg. De lessen zijn vooral heel leerzaam, maar daarnaast altijd leuk en gezellig!

Kim Meijer

Kim Meijer naast de lesauto van De Rijmeester

Mijn ervaring is goed. De uitleg was altijd fijn, rustig en duidelijk.

Polina Kuzmina

Polina Kuzmina naast de lesauto van De Rijmeester

De Rijopleiding bij De Rijmeester heb ik enorm goed ervaren. Vanaf de ontmoeting is het duidelijk wat de instructeur kon bieden en in welke stappen de doelen behaald konden worden. Daarnaast is zijn manier van uitleggen fijn en voelde ik mij op mijn gemak. Kreeg ook een duidelijk beeld van wat er gevraagd werd op het praktijkexamen waardoor ik hier meer gerust in was.

Justin Schüler

De rijopleiding bij De Rijmeester beviel erg goed, fijne lessen met een goede structuur! Elk lesuur uur wordt goed benut waardoor je veel leert in een les. Ik zou De Rijmeester zeker aanraden aan andere mensen!!

Ilse Meijer