fbpx

Autorijschool De Rijmeester

DE OPLEIDING EXTRA

...om geslaagd te leren rijden

Jij volgt toch ook het liefst een ontspannen rijopleiding?

Zoek je een rijschool die wat extra’s biedt? Dan ben je bij De Rijmeester aan het goede adres. Misschien lijkt autorijden je wel heel spannend, of is er een speciale diagnose waardoor het leren autorijden een andere aanpak nodig heeft.

Martijn van De Rijmeester is afkomstig uit het (speciaal) onderwijs. Hij heeft ruime ervaring met en kennis over leerlingen die een diagnose hebben, zoals ADHD, ADD, faalangst of een ASS. Hij heeft hiervoor ook speciale opleidingen gevolgd en afgerond. Met veel geduld, een goede en duidelijke structuur, veel uitleg en herhaling en de nodige humor leert De Rijmeester alle aspecten van het autorijden aan.
Ook is er een mogelijkheid om rijlessen te volgen in een automaat, wanneer schakelen te lastig is of teveel de aandacht afleidt. Iedereen kan dus goed en veilig leren autorijden bij De Rijmeester.

Sommige leerlingen geven juist specifiek aan een rijbewijs te willen halen met een automaat, omdat ze naar verwachting later alleen maar in een auto met automatische versnellingsbak gaan rijden. Je hebt dan een stuk minder lessen nodig, bent een stuk sneller klaar (en bent daardoor ook een grote som geld minder kwijt). Helemaal klaar voor de toekomst, want de verwachting is dat de speciale aantekening op het rijbewijs verdwijnt, waarop staat dat je alleen een automatisch geschakelde auto mag rijden.

Kies jij ook voor een fijne rijopleiding, dé stap richting jouw vrijheid?

Martijn, je bent een topper! 💪

Al zo vaak proberen af te rijden, elke keer een andere rijschool, gestopt en weer bij de Rijmeester begonnen.
Dit keer had ik een verstandige beslissing genomen, een instructeur die ik echt enorm kan waarderen om zijn duidelijke uitleg.
Hierdoor zijn er voor mij kwartjes gevallen die bij een ander echt nooit waren gelukt!

Yess ik heb mn rijbewijs bedankt Martijn voor je toffe lessen. 👍

Echt een aanrader!

Vera Kruijer

Stap 0 – Uitgebreid hebben we van te voren persoonlijk contact om de wensen en mogelijkheden te bespreken 

Stap 1 – Je maakt een afspraak voor je eerste proefles

Stap 2 – Je volgt de tweede proefles

Stap 3 – De Rijmeester maakt jouw pakket op maat

Stap 4 – We bespreken het voorstel

Stap 5 – Jij maakt je eigen keus voor het vervolg van je rijopleiding

Stap 6 – Rijden maar! Op weg naar jouw rijbewijs.

Vul in en De Rijmeester neemt contact met je op

Je maakt kennis met De Rijmeester en zijn lesmethode. Je maakt je eerste kilometers achter het stuur. De intake verplicht je tot niets. De Rijmeester kan zo precies zien wat jij al kan en alle mogelijkheden met je doorspreken.

Hulp nodig?