fbpx

Autorijschool De Rijmeester

DE OPLEIDING

...om geslaagd te leren rijden

Jij volgt toch ook het liefst een ontspannen rijopleiding?

De eerste stap naar vrijheid is gezet: Je gaat een rijopleiding volgen. Niet meer door de regen op de fiets, niet meer wachten op de trein of bus, maar in de auto stappen wanneer jij het wilt. 

Als je de beslissing hebt genomen welke rijopleiding bij je past, wil je graag vooraf weten waar je aan toe bent. Hoeveel lessen heb ik nodig, wat gaat dat kosten en hoe gaat dat nou precies, zo’n rijopleiding? Meer over deze unieke aanpak lees je hieronder.

We starten dan met twee proeflessen, zodat ik kan inschatten hoeveel lessen jij nodig hebt. Vooraf weet jij dus precies hoeveel de rijopleiding jou gaat kosten! 

Kies jij ook voor een fijne rijopleiding, dé stap richting jouw vrijheid?

Ik ben in 1x geslaagd dankzij De Rijmeester! Ik heb hiervoor bij een andere rijschool uit Hoogeveen gereden en ging met tegenzin de auto in.. ook was ik daar naar 3/4 jaar nog niet geslaagd. Heb toen besloten om bij de rijmeester een proef les te doen. En wooooh wat was ik verkocht. Er werd in de auto een grapje gemaakt. En ik kreeg complimenten. Zo wat was ik blij. Na die proefles had ik besloten om een pakket op maat te laten maken. En ben toen in 12 lessen geslaagd. Ga de rijles echt missen, want keek er elke keer weer na uit !!!! Meneer De Rijmeester bedankt!!

Merlijn Neijenhuis

Stap 1 – Je maakt een afspraak voor je eerste proefles.

Stap 2 – Je volgt de tweede proefles

Stap 3 – De Rijmeester maakt jouw pakket op maat

Stap 4 – We bespreken het voorstel

Stap 5 – Jij maakt je eigen keus voor het vervolg van je rijopleiding

Stap 6 – Rijden maar! Op weg naar jouw rijbewijs.

Ben jij klaar voor je proefles?

Je maakt kennis met De Rijmeester en zijn lesmethode. Je maakt je eerste kilometers achter het stuur. De Rijmeester kan zo precies zien wat jij al kan en alle mogelijkheden met je doorspreken.

Hulp nodig?